loading
< Back to all recipes Recipe Uploaded by: Shaza hashem

قوارب البطاطس بالمكرونة

مع الدجاج والمشروم
Cooking Time: 30 minutes
Serves

INGREDIENTS

  • 200g إلبو ريجاتي
  • 200g بيني ليتشي
  • 1To Taste فلفل رومي
  • 2To Taste ثوم
  • 3To Taste فطر
  • 1To Taste بصل
  • 5To Taste البطاطس
  • 250 صدور الدجاج
  • 150g جبنة تشيدر
  • 200g جبنة موزاريلا
  • 50g زيت الزيتون
  • 150g جبنة قابلة للدهن
  • 15g بابريكا
  • 30g ملح - فلفل أسود
  • 15g زعتر

Directions

  • 1.
    نقوم ب سلق كل من مكرونه بيرفيتو بيني ليتشي وإلبو ريجاتي وتصفيتهم وتقليبهم مع جبن كريم و ملح وفلفل اسود و معلقه زيت زيتون
  • 2.
    نقوم ب سلق صدور الفراخ و تصفيتهم وتقطيعهم
  • 3.
    نحضر مقلاة عميقة ونضع فيها زيت زيتون ونحمر فيها بصل وفلفل اخضر رومي مكعبات ثم نضع الفراخ المقطعه ثم نقلبهم ونضع المشروم المقطع و٢ فص توم مفروم ونضع ملح وفلفل اسود وببريكا ومعلقتين صويا صوص و معلقتين كاتشب و نطفىء النار
  • 4.
    نقوم ب غسل البطاطس جيدا ولا نقشرها ونقوم ب سلقها فـي ماء وقليل من الملح و نصفيهم و نقسمها انصاف
  • 5.
    ب معلقه صغير نقوم ب حفر البطاطس ب حرص و نجعلها مثل القوارب ونحضر ورق قصدير و نطبقها مثل قوارب البطاطس ونرشها ي زيت زيتون وملح وفلفل اسود وزعتروريحان و نضع فيها قوارب البطاطس ونرصهم فـي صينيه فرن كبيرة
  • 6.
    نضع حشو الدجاج فــي قوارب البطاطس ثم مكرونه بيرفيتو ثم جبن موتزاريلا وجبن تشيدر على الوجه وتغطيه صينيه الفرن ب ورق القصدير
  • 7.
    نضعها فــي فرن ساخن ل مده ١٠ دقائق و نقدمها ساخنة وعليكم بالعافية

Tried this recipe